Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
4:48 pm

PRESRETNA ZBOG NJIH Evo tko će pjevati na svadbi Petra Graše i Hane Huljić

Piše A. A.

Svadbena zvona koja će najaviti splitsko vjenčanje desetljeća našeg glazbenog velikana, 45-godišnjeg Petra Graše i njegove 14 godina mlađe odabranice, pjevačice i glazbenice Hane Huljić sve su bliže, a sad se napokon zna tko će slavnom estradnom paru pjevati na svadbi.

Riječ je o intimnoj obiteljskoj proslavi kojoj će osim najuže rodbine i kumova – Graši će kum biti legendarni košarkaš Dino Rađa, a Hani Huljić kolegica Domenica Žuvela – prisustvovati samo najbliži prijatelji. Na svadbi će ih zabavljati njihova zajednička prijateljica, splitska pjevačica Jelena Rozga.

– Dakako da ću prijateljima i zapjevati – kazala je Rozga za Gloriju u razgovoru povodom promocije desetog albuma ‘Dva života’ Saše Matića u Smaragdnoj dvorani zagrebačkog hotela Esplanade.

Jelena je na taj događaj stigla vrhunski sređena – u dizajnerskoj bijeloj košulji Alexandera Wanga, trapericama s potpisom Re/Done, cipelama Yvesa Sainta Laurenta, a modnu kombinaciju je vrhunski upotpunila i zelena torba s potpisom Bottege Venete.

Ipak, kakvu odjevnu kombinaciju sprema vjenčanje koje svi s nestrpljenjem iščekuju – nije željela otkriti.

– Čim sam saznala sretnu vijest Petru i Hani poželjela sam sve najbolje i presretna sam zbog njih dvoje. To je jedna od najljepših priča u posljednje vrijeme – rekla je Jelena Rozga.

S obzirom da će na svadbi biti mnogo njezinih kolega, svadba Petra Graše i Hane Huljić sigurno će se pretvoriti u vrhunski glazbeni događaj o kojem će se još dugo pričati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)