Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:40 pm

Koncert Vlatka Stefanovskog zbog kiše prebačen u Loru

Piše P. I.

Prva večer festivala ‘ S okusom soli…’ u kojoj nastupaju Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo održat će se u dvorani Gripe, a drugu večer Vlatko Stefanovski i njegov  Trio koncert će održati u dvorani Lora. Bajaga i Instruktori, zadnju večer festivala, 1.9. održat će na Sustipanu. 

Koncert Vlatko Stefanovski tria, koji je zakazan za drugu večer festivala, 31. kolovoza, zbog nepovoljnih vremenskih uvjeta održat će se u dvorani Lora (Poljudsko šetalište 21, Split) umjesto na Sustipanu. Ulaznice kupljene za koncert na Sustipanu vrijede i za koncert u Lori.

Festival ‘S okusom soli’ počinje večeras s nastupom legendarne grupe Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo koji su također zbog kiše prebačeni u dvoranu Gripe.

Treće večeri, 1. rujna, u 21 sat festival će zatvoriti jedan od najuspješnijih pop-rock sastava Bajaga i Instruktori u parku Sustipan.

‘Ne propustite jedan od najatraktivnijih glazbenih događaja ovoga ljeta – festival ‘S okusom soli…’ i nabavite svoje ulaznice na vrijeme u sustavima Eventim i Adriaticket’, poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)