Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
11:19 pm

Ecija Ivušić i Goran Belošević će zbog korone odgoditi vjenčanje

Piše N.M.

Voditeljica Ecija Ivušić (35) i bubnjar ‘Pravila igre’ Goran Belošević (35) svadbu su planirali krajem ljeta, odnosno početkom jeseni, no kako doznaju 24 sata, zbog situacije s korona virusom odgađaju svadbu.

– Ideja je maksimum stotinjak ljudi, najuži krug obitelji i prijatelja, VIP vjenčanje – ispričao je nedavno zaručeni par za ‘InMagazin‘.

Pritom su otkrili kako će voditeljica uzeti Goranovo prezime, pa je tražila da njena riječ bude zadnja u odabiru imena djece. Ecijina dugogodišnja želja bila je udati se na Korčuli, odakle je rodom.

Par se zaručio u prosincu prošle godine u Firenzi. Goran je Eciju zaprosio dijamantnim prstenom nakon šest mjeseci veze. 

View this post on Instagram

A post shared by Ecija (@ecija_ivusic)

Nedugo nakon su počeli živjeti zajedno, a Ecija je za RTL otkrila kako se ne bi žalila da im uskoro stigne i prinova.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)