Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:05 pm

Gorica ima novog trenera

Piše N.M.

Dinko Jeličić novi je trener Gorice. Ovaj 49-godišnji stručnjak posljednji angažman imao je u saudijskom Al Nassru, a s Goricom je potpisao suradnju do ljeta 2025. godine.

– Iznimno mi je zadovoljstvo biti novi trener Gorice, koju vidim kao klub s jako dobro organiziranim sustavom, klub koji se prošle sezone izvukao iz vrlo teške situacije. Svi u klubu su napravili veliki posao pod vodstvom trenera Sopića i njegovog stručnog stožera, zajedno sa sportskim direktorom Brkljačom i predsjednikom Črnkom, koji su također bili jako bitni u toj priči – rekao je Jeličić koji će debi na klupi Gorice imati protiv svog bivšeg kluba, Rudeša. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)