Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:00 pm

Od ‘Američkog idola’ do Šibenika

Piše N.M.

Ni Carrie Underwood, ni Kelly Clarkson, nego Scott MacIntyre – finalist svjetski popularne glazbene emisije ‘Američki idol’ u četvrtak, 26. listopada, ima koncert u Šibeniku. Isti će se održati u klubu Azimut, s početkom u 21.30 i upad je – besplatan. 

Riječ je o američkom glazbeniku koji je svojom pričom i glazbom oduševio ne samo publiku i žiri američkog showa nego i slušatelje diljem svijeta, a kako zvuči čovjek koji je gostovao s izvođačima poput The Band Perry, Alice Cooper i Jonas Brothers šibenska publika besplatno može provjeriti već sutra.

U šibenskom klubu Azimut nastavljaju se koncerti radnim danom što se pokazao kao pun pogodak jer domaća publika ne odustaje od dobrih svirki bez obzira na dan u tjednu. Ovog četvrtka 26. listopada u Azimut stiže,  Scott MacIntyre. Scott je svoju glazbenu karijeru započeo kao klasični koncertni pijanist, a srca milijuna ljudi osvojio je u finalu TV emisije ‘Američki idol’. Nakon toga nastupio je s različitim glazbenicima, te je gostovao u brojnim planetarno popularnim TV emisijama kao što su Jimmy Kimmel Live, Regis and Kelly, Today Show, Larry King Live itd.. O svojoj je životnoj priči slijepog glazbenika snimio je dokumentarni film ‘Ja sam nada’ (I Am Hope).

Kako zvuči američki kantautor, pijanist i motivacijski govornik slušamo u četvrtak u Azimutu, ulaz je slobodan!

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)