Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:47 pm

FOTO/VIDEO Gipsy Kings rasplesali Gripe od prve pjesme, donosimo djelić atmosfere

22.30 sati – Publika je još uživala još u hitovima poput ‘Bem bem Maria’, ‘Un Amor’, ‘Baila me’, a za kraj koncerta su ostavili ‘Bamboleo’ i ‘Volare’ s kojom su zatvorili koncert.

Ranije objavljeno

Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo otvorili su trodnevni festival ‘S okusom soli’. Koncert je zbog nepovoljnih vremenskih prilika prebačen u ŠC Gripe, a splitski koncert legendarnih Gipsyja bit će posljednji u nizu koncerata na našoj obali u sklopu turneje Renaissance. 

Njihov strastveni izvedbeni stil na gitarama oduševio je splitsku publiku već od prve pjesme ‘Djobi Djoba’, a publika se vrlo brzo i podigla na noge i zaplesala. ‘La Dona’, ‘Peregrino’, ‘Chiribi’, samo su neki od uspješnica koje su izveli na početku koncerta. Donosimo djelić atmosfere.

Publika koja uživa u spoju tradicionalnih gitarskih ritmova i modernih glazbenih elemenata koji su stvorili magičnu atmosferu, pogledajte trenutak kada je publika upalila bljeskalice na svojim mobitelima.

Deset izvođača na pozornici ponudilo je izvedbe pune strasti, ali i veselja. Živopisne košulje u koje su izvođači bili odijeveni, pojačale su to i na modnoj razini. Publika je od samog početka koncerta prihvatila tempo i pljeskajući u ritmu pozdravljala izvedbe. Djelić atmosfere donosimo u fotogaleriji Veljka Martinovića.

Fotogalerija: Gipsy Kings | foto: Veljko Martinović

Drugu večer nastupiti festivala nastupit će Vlatko Stefanovski sa svojim triom, te Bajaga i Instruktori koji će u petak zatvoriti festival.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)