Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
9:54 pm

SOLIN: 14. Međunarodni oldtimer auto-moto susret

Piše N.M.

U organizaciji Oldtimer kluba Zvonimir održan je se 14. Međunarodni oldtimer auto-moto susret u samom centru Solina. Ovaj međunarodni susret okupio je veliki broj ljubitelja atraktivnih limenih ljubimaca koji su oduševili brojne Solinjane i njihove goste iz inozemstva.

Na početku susreta sve prisutne pozdravio je predsjednik Oldtimer kluba Boris Lozić koji je zahvalio na dolasku izvanrednih oldtimera iz Hrvatske te iz Bosne i Hercegovine, Njemačke i Slovenije. Nakon toga uz birane riječi i pohvale organizatorima obratio se gradonačelnik Solina Dalibor Ninčević koji je pozdravio sve sudionike ove velike manifestacije, te predsjednik Zajednice tehničke kulture Splitsko-dalmatinske županije Ivica Pivačić. U ime petnaest članica Zajednice s preko tisuću članova čestitao je klubu na uspješnoj organizaciji susreta kao i na dosadašnjem radu članova udruge na očuvanju industrijsko – tehničke baštine u našoj županiji i u RH.

Najstariji automobil na ovom susretu je iz 1924., a vlasništvo je Renate i Drage Kukovič iz Slovenije.

Svim gostima su se predstavili najmlađi ‘Solinski bubamarci’, zatim Solinski gimnastičarski klub ‘Salto’ i na kraju su nastupile ‘Solinske mažoretkinje’.

Slijedio je start svih sudionika prema Mravincima, kratko zadržavanje na Mravinskoj glavici te posjet i razgledavanje antičke Salone. 

Nakon obilaska stare Salone, sudionici susreta uputili su se u Kaštel Gomilicu, gdje je na domjenku predsjednik kluba uručio pehare i zahvalnice zaslužnim sudionicima susreta.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)