Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
7:25 pm

NOVI DETALJ S VJENČANJA GODINE Grašo je u crkvi zaplakao

Piše N.M.

Domenica Žuvela, koja je bila kuma na svadbi Hane Huljić i Petra Graše, svojedobno je otkrila da je njezinoj prijateljici prvi ‘celebrity crush’ bio upravo glazbenik za kojeg se jučer Hana i udala. I sama je to svojedobno priznala, a Grašo je i sam posvjedočio da joj je svojedobno bio omiljeni pjevač. ‘Čak mi je ona mala pisamca sa dječjim rukopisom pisala. To i dalje čuvam’, otkrio je Grašo svojedobno.

A sve je završilo ovako – vjenčanjem godine. Novo poglavlje označilo je Hanin ulazak u brak sa simpatijom iz rane mladosti. Grašo je postao njezin čovjek zauvijek. Iako su od javnosti željeli sakriti gdje će se jedno drugome zakleti na vječnu ljubav, Hana i Grašo to nisu uspjeli. Pred crkvom Sv. Dominika u Splitu dočekali su ih novinari i fotoreporteri kako iz Lijepe naše tako i iz susjednih zemalja. Već mjesecima medijske stupce pune informacije o ovoj najintrigantnijoj romansi na našoj sceni pa su svi s nestrpljenjem čekali to vjenčanje godine.

Par je vjenčao mnogima omiljeni splitski svećenik pater Jozo Čirko. A zavjete su izrekli pred obitelji, rodbinom i kumovima. I dok je očekivano Hani kuma bila najbolja prijateljica i pjevačica Domenica Žuvela, Grašo je uz sebe imao ček tri kuma – bivšeg košarkaša Dina Rađu, slovenskog chefa, ugostitelja i sommelijera Tomaža Kavčiča te prijatelja iz djetinjstva Šimu. A koliko je ovo za Grašu bio poseban dan i trenutak govori činjenica kako je dok je zbor u crkvi pjevao ‘All you need is love’ od njemu omiljenih Beatlesa – on i zaplakao, javlja RTL. Grašine suze sigurno će biti nešto o čemu će se dugo pričati, baš kao i o Haninoj vjenčanici koju se svi jedva dočekali vidjeti. Romantičnu ali i glamuroznu bijelu haljinu u stilu 50-tih dizajnirao je splitski dvojac Arileo.

Nakon svadbe, Grašo i Huljić povjeriti su RTL Exkluzivu da se osjećaju kao muž, odnosno punac, a potom se slavlje nastavilo u restoranu kojeg je nekad vodio Grašin otac Zoran. Kako se doznaje, na svadbenom stolu klasično su se našli pršut, sir, tartar biftek, pašteta od kozica, spring rolice, rižot ‘na pašticadu’ i brojne druge delicije.

A kako RTL ekskluzivno doznaje mladenci su za prvi ples odabrali Beatlesovu pjesmu ‘Here, There and Everywhere’. Slavlje je trajalo do ranih jutarnjih sati dok je nad Splitom već svanulo što potvrđuje i fotografija na kojoj je Hana već opušteno u tenisicama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)