Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
10:45 pm

FOTO/VIDEO Djevojka iz publike preskočila ogradu tribine da zapleše ispred poznate grupe

Večeras su u Splitu nastupili Gipsy Kings ft. Tonino Baliardo koji su koncertom otvorili trodnevni festival ‘S okusom soli’. Koncert je zbog nepovoljnih vremenskih prilika prebačen u veliku dvoranu ŠC Gripe. Publika je popunila gledalište do posljednjeg mjesta, a već od prve pjesme zaplesali su okupljeni na strastveni glazbeni stil na gitarama. 

Međutim, organizatori su odlučili izvođače ostaviti ‘same’ na parteru, a čini se kako je publika priželjkivala biti bliže glazbenicima. U jednom trenutku dogodio se simpatičan trenutak. Naime, jedna je dama iz publike preskočila ogradu tribine i kratko zaplesala ispod bine. Zaštitar je odmah reagirao, a čini se kako je ona zadovoljna što je svega na nekoliko sekunda mogla biti na tom mjestu, na kojem bi sigurno bila da kiša Kingse nije potjerala u dvoranu. Nije se budila, dobila je podršku publike i samih izvođača, a kada se popela u gledalište nastavila se zabavljati i pozivati ostale na ples, pogledajte video.

Inače, splitski koncert održali su u sklopu turneje Renaissance, a isto ime nosi i njihov posljednje objavljeni album. Večerašnji koncert u Split je doveo latino ritmove, kubanski stil, reggae, gipsy glazbu i razne tradicionalne i narodne pjesme koje su Gipsy Kings izvodili na svoj prepoznatljiv poletan način. Gitara Tonina Baliarda, vokal Nicolasa Reyesa i glazbene vrline ostatka ‘Kraljeva’ ponudili su publici dobro poznate hitove kao što su ‘Djobi djoba’, ‘Bamboleo’, ‘Volare’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)