Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
5:19 pm

SVETI DOMINIK Danijela i Grašo istu su crkvu u Splitu odabrali za svoja vjenčanja

Piše N.M.

Crkva svetog Dominika u Splitu zbog svog je položaja pogodna za parove koji traže privatnost, a bivši ljubavnici Danijela Martinović (50) i Petar Grašo (45) oboje su je odabrali za svoje vjenčanje. Danijela se 1995. udala za pjevača Marka Perkovića Thompsona (55), no njihov je crkveni brak poništen 2005.

Petar i Danijela u vezi su bili 24 godine, a ljubav je pukla prošle godine. Ubrzo nakon prekida, u javnost je izašla vijest o Grašinoj novoj vezi s Hanom Huljić (31). 

Grašo i Hana su se vjenčali u subotu, a par je odabrao istu crkvu u kojoj je brak sklopila Danijela. Crkva navodno nudi privatnost koju mnogi parovi traže, a nakon Danijelinog vjenčanja dugo se za brak nije niti znalo.

Thompson je nakon tri godine braka, a potom i razvoda progovorio o svemu. 

Danijela nije komentirala nedavne ljubavne obrate, a na društvenim se mrežama fokusirala na karijeru i nadolazeće koncerte kojima se jako veseli, pišu 24 sata.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)