Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
1:10 pm

Martin Žunec objavio novi singl

Piše P. I.

Martin Žunec je objavio novi singl pod nazivom ‘Između redaka’. Riječ je o baladi koja će zasigurno privući pažnju, a pjesma je popraćena zanimljivim glazbenim spotom koji je snimljen na brdu Tepec među ruševinama starog grada Samobora.

Mnogima će biti interesantno prepoznati povijesne zidine koje su se pojavile i u nekada veoma popularnom akcijskom filmu ‘Božji oklop’ u kojem glumi slavni Jackie Chan, a snimljen je na istoj lokaciji.

‘Između redaka’ nosi poruku kako najljepše stvari često budu skrivene tamo gdje malo tko gleda. Autorstvo i produkciju potpisuje Martin Žunec, dok je za video u kojem se pojavljuje atraktivna radijska voditeljica Laura Nemčić zaslužna Krešendo Kreativa.

Martin uz pjevačku karijeru uspješno piše i producira pjesme za druge izvođače te tako iza sebe ima suradnje s poznatim imenima kao što su Kruška i Latino Bend, Bojan Jambrošić, Mladen Grdović, Vlado Bašić i mnogi drugi domaći te inozemni glazbenici.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)