Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
1:37 pm

MINDAUGAS NIKOLIČIUS: Na dovođenju Filipa Uremovića radili smo godinu i pol dana!

Piše N.M.

Filip Uremović novi je igrač Hajduka. Dvadesetšestogodišnjak rodom iz Požege s ‘bijelima’ je potpisao ugovor do ljeta 2027. godine, a sportski direktor Hajduka Mindaugas Nikoličius otkrio je da Uremović već duže bio njihova želja.

–  Prije svega moram naglasiti da smo na dovođenju Filipa Uremovića radili godinu i pol dana, međutim zbog objektivnih okolnosti do sada se nije mogao realizirati. Napokon nam se pružila mogućnost da ga dovedemo u statusu slobodnog igrača i naravno da smo je iskoristili na obostrano zadovoljstvo. Posebno želim zahvaliti njegovom agentu na iznimno korektnom odnosu, velikoj pomoći koju je pružio igraču i Hajduku da se ovaj posao realizira. Smatram da smo u Filipu dobili igrača koji ima veliki potencijal kondicijskih i psiholoških karakteristika te vjerujem kako kvaliteta njegove igre može doći najmanje na razinu one kada je nastupao za Rubin Kazan. Njegovim dolaskom treneru Ivanu Leki stvaramo širi roster izbora igrača na stoperskoj poziciji, a to nam je nužno za održavanje kvalitete u cijelom prvenstvu i ostvarivanje zacrtanih ciljeva za ovu natjecateljsku sezonu – istaknuo je sportski direktor Mindaugas Nikoličius o novom pojačanju ‘bijelih’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)