Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
10:57 pm

OPTUŽBE S RAVNIH NJIVA ‘Neugodno smo iznenađeni Puljkovim istupom. Ne podržavamo gradnju POS-a’

Piše A. A.

HSLS-ovci iz Gradskog kotara Ravne njive iznijeli su večeras oštre optužbe na račun splitskog gradonačelnika Ivice Puljka koji ih je danas posjetio.

– Gradonačelnik je danas prilikom posjeta Ravnim njivama iskoristio trenutak kada novinari nisu bili prisutni te je našeg vijećnika optužio za laži i manipulacije zbog istupa o gradnji zgrade POS-a na Ravnim njivama. Tobože da on nigdje nije najavio gradnju na spornoj lokaciji, a pogotovo ne bez garaže – objavili su na Facebooku.

Naveli su da su bili neugodno iznenađeni takvim gradonačelnikovim istupom. Potom su pojasnili i zašto.

– Jer inače slovi za pristojnog intelektualca, jer funkciji gradonačelnika nikako ne priliči takav način komunikacije. 

I to zbog čega? Zbog toga jer se netko odlučio suprotstaviti njegovoj ideji da se gradi nova zgrada na spomenutoj lokaciji, pa makar i sa garažom. 

Gradonačelnik bi se morao naviknuti da postoje mišljenja različita od njegovih i da se svemir ne vrti oko njega – stoji u objavi.

Priložili su screenshotove objavljenih članaka na temu POS zgrada te postavili pitanje zašto je uopće dolazio ako su oni stvarno lagali da Puljak tu želi graditi stanove.

– Uostalom, neka to razjasni sa svojim koalicijskim partnerima iz SDP-a. Njima je i obećao da će graditi POS na ovoj lokaciji, kao što se i vidi iz objavljenih članaka. 

Građani Ravnih njiva NE podržavaju gradnju POS-a na prostoru našeg kotara, građani Ravnih njiva NE žele da im se dodatno narušava kvaliteta života. I naša je dužnost da to spriječimo, a vi nas, gospodo, možete nazivati kako hoćete!

Jedino što možete graditi na tom prostoru je nova garaža. Ništa drugo – poručili su. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)