Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
6:19 pm

VIDEO Splitsko Jedinstvo u Požegi na ‘Zlatnim žicama Slavonije’

Piše N.M.

U Jedinstva nema odmora. Nakon što su svih oduševili organizacijom 2. Međunarodnog festivala folklora Split 202. te odmah potom u ovom tjednu Šotobraco Splitom i cjelovečernjiim koncertom ispred HNK Split, u okviru Splitskih litnjih koluri, plesom i glazbom počastili svoje sugrađane i mnogobrojne turiste, članovi FA Jedinstvo ovaj vikend su u Požegi. 

Tamo će na poziv domaćina grada Požege i TZ Grada Požege nastupiti u plesnom programu najvećeg festivala tamburaške glazbe u Hrvatskoj ‘Zlatne žice Slavonije’, trodnevne manifestacije s mnoštvom različitih programa od raznolikih koncerata do bogate gastro ponude. 

Dašak mora, Splita i Dalmacije koje u Slavoniju donosi splitsko Jedinstvo možete pratiti u svečanom mimohodu požeškim ulicama danas 1. rujna od 17 sati te na glavnoj pozornici od 19.30 sati u live streamu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)