Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
6:03 pm

Na Wikipediji o Miljenku Smoji osvanuo niz uvreda: ‘Izdajnik, špijun, psovač, četnik’

Piše N.M.

Nakon što mu je prošloga tjedna otkriven spomenik na splitskoj Matejuški, sada je na stranici hrvatske Wikipedije o Miljenku Smoji osvanuo čitav niz uvredljivih komentara na račun preminulog novinara i društvenog kroničara.

‘Izdajnik, špijun, mrzitelj, psovač, pijanac, kukavica, tužitelj taksista radi križa, tužibaba Torcide, protivnik hrvatskog grba na hajdukovom dresu, rasistički mrzitelj vlaja, imoćana, hercegovaca, zagrebčana, odnosno Hrvata, ljubitelj Tita, Miloševića, prijatelj Kadijevića i samoproglašeni četnik’, stajalo je u jednoj verziji članka o Smoji, koja je sada promijenjena. Zasad nije poznato tko je autor komentara koji su na Wikipediji osvanuli jučer, dan prije 28. godišnjice Smojine smrti, javlja Index.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)