Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:57 pm

Domaći remi Hajdukovih juniora

U petom kolu juniorske 1. HNL, Hajduk je na pomoćnom terenu Poljuda remizirao s Goricom 2:2. 

Od samog početka Hajduk je bio kvalitetnija momčad, a bolju igru okrunili su pogotkom već u sedmoj minuti. Tada je Hajduk Tonija Golema podsjetio na onaj Marijana Budimira jer su pogodak postigli upravo iz kornera, jednog od najopasnijih oružja Budimirove momčadi. Loptu je ubacio Marin Ćalušić, a ona je nekako došla do Nike Pavića koji ju je bez problema pospremio u mrežu. 

Drugi pogodak Hajduk je postigao sredinom prvog poluvremena, a strijelac je bio Noa Skoko. Mladi veznjak sjajno je kroz gužvu nogu zapucao s vrha šesnaesterca i tako nemoćnog ostavio gostujućeg vratara Martina Šalkovića. Skoko iz tjedna u tjedan nastavlja pokazivati svu raskoš svog talenta te mu je ovo već četvrti pogodak ove sezone što ga čini najboljim strijelcem Golemove momčadi. 

Gorica je najbolju priliku imala sredinom drugog dijela kada je lopta nakon kornera prevarila domaćeg čuvara mreže Davyda Fesyuka, ali je opasnost atraktivno s crte otklonio Marino Skelin

U drugom dijelu Hajduk je prestao igrati svoju igru te Gorici prepustio inicijativu. Gosti su to kaznili prvo pogotkom Patrika Đurašića u 90. minuti, a zatim i Leona Agatića u 94. 

Hajduku je ovo prvi remi ove sezone te trenutno zauzimaju prvo mjesto u ukupnom poretku s bodom, ali i utakmicom više od Dinama. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)