Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:01 pm

BRAČKI PUPOLJCI: Akcijom ‘I euro jedan djeci je vrijedan’ prikupljeno gotovo 40 tisuća eura

Piše A. A.

Udruga Brački pupoljci objavila je kako je humanitarnom akcijom ‘I euro jedan djeci je vrijedan’ prikupljeno, i na račun udruga uplaćeno 30.983,51 euro (233.445,25 kuna), od čega je 2.082 eura uplaćeno izravno na račun Pupoljaka.

‘Tako smo u 11  godina organizacije akcije došli do sveukupno 140.013,35 prikupljenih eura ili 1.054.930,60. Da, da, preko milijun kuna.

Veliko hvala svim sudionicima akcija, svim donatorima, svim volonterima, koji su iznijeli ovu, rekordnu akciju.

Posebnu zahvalu zaslužili su Franka Marinković, Tonči Zlatar i Fortuna Povlja, Roberta Rošker Grikula i CTA komunikacije .

Također, ovim putem upućujemo i veliko, ogromno hvala svim medijima, koji su pomogli da se novi naziv akcije čuje nadaleko, a posljedično i da akcija završi s preko 50 % više prikupljenih sredstava nego u odnosu na lanjsku, do sad rekordnu godinu.

Idemo dalje, dok postoji i jedna osoba u potrebi, ostajemo’, poručuju iz Bračkih pupoljaka.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)