Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
7:07 am

UŽIVO (21.05) Kapetan se vraća u kadar, Hajduk traži nastavak pobjedničkog niza

Piše D. F.

Pred Hajdukom je novi ispit, posljednji uoči dvotjedne prvenstvene stanke. U 7. kolu HNL-a na Poljud večeras (21.05 sati) stiže Istra. ‘Bijeli’ su vodeća momčad lige sa savršenim učinkom, pet pobjeda u pet odigranih utakmica. Gosti iz Pule u Split stižu kao deveta momčad lige s četiri osvojena boda u šest utakmica. Glavni adut Istre je nekadašnji igrač Hajduka Ante Erceg, a u njihovim redovima igraju još dvojica ex ‘bijelih’, Mario Čuić i Ivan Čalušić

Ivan Leko danas će odraditi četvrtu od pet utakmica suspenzije koju je zaradio nakon isključenja u superkup ogledu protiv Dinama. U kadar Hajduka nakon duge pauze vraća se Lovre Kalinić. Kapetan ‘bijelih’ nastradao je krajem listopada prošle godine u susretu s Lokomotivom. Deset mjeseci nakon Lovre će opet biti u zapisniku, iako je jasno da će mu još trebati vremena za uhvatiti pravu formu. 

Mogući sastav Hajduka: Lučić, Moufi, Šarlija, Diallo, Melnjak, Krovinović, Sigur, Benrahou, Dolček, Sahiti, Livaja. 

Glavni sudac je Igor Pajač iz Sv. Ivana Zeline. Pomagat će mu Ivan Mihalj iz Velike Gorice i Kristijan Novosel iz Valpova, a četvrti sudac je Dario Kulušić iz Šibenika. VAR sudac je Ivan Vučković iz Zagreba, a asistent VAR suca Bojan Zobenica iz Velike Gorice. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)