Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:10 am

Znate li koliko je Borna Gojo zaradio ulaskom među 16 najboljih?

Piše N.M.

Borna Gojo je ušao u osminu finala US Opena. Splitski tenisač na četvrtom Grand Slam turniru sezone krenuo je iz kvalifikacija. Redom je svladao srpskog tenisača Međedovića, zatim Bugara Andreeva te za ulazak u glavni turnir Čeha Machača.

U prvom kolu glavnog ždrijeba bio je bolji od Bolivijca Delliena, potom je svladao 39. igrača svijeta, Amerikanca Mcdonalda, a zatim je pobjedom protiv Čeha Jiryja Veselog izborio ulazak među 16 najboljih. U osmini finala ga čeka duel s Novakom Đokovićem, prvim tenisačem svijeta. 

Gojo je ulaskom u osminu finala skočio 29 mjesta, te je trenutno 76. igrač svijeta. Uz to ulaskom među 16 zaradio je 284.000 dolara. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)