Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:01 pm

Petarda Tottenhama, Perišić ušao s klupe

Piše D. L.

U četvrtom kolu engleske Premier League, Tottenham je u gostima deklasirao Burnley s 5:2. 

Prvi pogodak na susretu postigli su domaćini već u četvrtoj minuti preko Lylea Fostera

Dvanaest minuta kasnije Tottenham je stigao do izjednačenja pogotkom Heung-min Sona. U posljednjoj minuti prvog dijela Cristian Romero postigao je pogodak za gostujuće vodstvo. 

Početkom drugog poluvremena prednost je povisio James Maddison, a zatim u 63. i 66. minuti sa svojim drugim i trećim pogotkom na susretu Heung-min Son. 

Na samom kraju susreta za Burnley je poentiao Josh Brownhill i tako postavio konačan rezultat utakmice. 

Ivan Perišić u igru je ušao u 69. minuti susreta. 

Tottenham je tako upisao treću uzastopnu pobjedu i trenutno se nalazi na drugom mjestu, dok je Burnley upisao treći uzastopni poraz i zauzima posljednje mjesto u ukupnom poretku.

U sljedećem kolu Spursi će dočekati Sheffield United, a Burnley će do prvih bodova pokušati doći na gostovanju kod Nottingham Foresta. 

Standings provided by Sofascore
Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)