Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
6:29 pm

Nakon uspjeha karijere oglasio se Borna Gojo i otkrio zašto je obojao kosu u plavo

Piše N.M.

Borna Gojo plasirao se u osminu finala US Opena. Splitski tenisač u New Yorku je nanizao šest pobjeda te ga u osmini finala čeka dvoboj s Novakom Đokovićem

– Kada si u turniru onda nemaš priliku za uživanje već se pripremaš za idući meč. Lijepo je i dalje biti ovdje i pobjeđivati – rekao je Gojo na press konferenciji nakon pobjede protiv Jiryja Veselog, a zatim otkrio zašto je obojao kosu u plavo. 

– S trenerom sam na početku godine dogovorio okladu. Kada uđem u top 100 da ću opiturati kosu. Bio sam 102., 103., nikako ući 100, ali sam onda odlučio to napraviti prije US Opena i rekao možda mi to pomogne da uđem među 100 najboljih. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)