Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:13 pm

Ovo je uistinu jedinstven primjerak među 30.000 ljudi

Piše B. D.

Nevjerojatno, ali istinito – navijač Hajduka je na dvoboj protiv Istre došao u dresu Ivana Bulosa?! Pa to je valjda jedini takav priomjerak među 30.000 ljudi na stadionu. Nevjerojatna je ljubav i privrženost navijača ‘bijelih’ prema klubu, oni žive, proživljavaju svaki trenutak u klubu, pa nas tako, eto, podsjete i na igrača kojega smo gotovo i zaboravili.

Iván Bulos je došao na Poljud iz Deportivo Municipala, a s ‘bijelima’ je točno na današnji dan 2019. godine potpisao ugovor na jednu godinu s opcijom produljenja na još jednu. No, otišao je samo dva i pol mjeseca kasnije, pri čemu nije upisao nastup za prvu momčad, tako da ga na terenu nikad nismo ni vidjeli.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)