Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:20 pm

VIDEO Hauser rasplesao krcatu zagrebačku Arenu, dobio i ponude za brak

Piše I.Č.

Slavni hrvatski čelist Stjepan Hauser po prvi put je nastupio sam u zagrebačkoj Areni u sklopu turneje ‘Rebel with a cello’. Dio nekadašnjeg dua 2Cellos s Lukom Šulićem uspio je i samostalno rasprodati jednu od najvećih dvorana u Hrvatskoj.

Redovi su se na ulazu stvorili više od pola sata prije početka koncerta, a publiku su mahom činile žene, uz pokojeg dečka/muža.

Dvosatni koncert počeo je klasicima, obradama ‘Fantoma iz opere’, ‘Now we are free’ iz Gladijatora te uvodnim pjesmama iz kultnih filmova Kum i Titanic.

‘Počeli smo s ovim depresivnim. Što ćemo, takva nam je država’, našalio se Hauser nakon što je pozdravio oduševljenu publiku.

Ubrzo je okupljene rasplesao valcerom i tangom, a s njim su na pozornici bile i talentirane gudačice, klavijaturist, saksofonist, trubač, gitarist, basist te bubnjar Dušan Kranjc koji je osobito digao publiku na noge.

Hauser se u jednom trenutku presvukao iz crne u zlatnu košulju, no ni to mu nije pomoglo jer je u par minuta opet bio uznojan. Mokre ručnike bacao je među obožavateljice koje su mu vikale ‘Ženi me!’.

Nakon reda klasike, uslijedio je cijeli blok latino hitova, od Ricky Martina do Shakire. Na njenu pjesmu Waka Waka spustio se u publiku i napravio đir po parteru, na opće oduševljenje.

Odsvirao je i nezaobilazne špice iz ‘Pirata s Kariba’ i ‘Igre prijestolja’, a publika je posebno glasno reagirala na latino hit ‘Despacito’ te pjesmu ‘Bella Ciao’.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)