Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
11:48 pm

Antonia Dora Pleško pokrenula vlastiti podcast

Piše A.P.

Mlada glazbenica Antonia Dora Pleško odlučila je svoje vjerne pratitelje razveseliti jednim novitetom. Naime, ova svestrana Splićanka odlučila je pokrenuti podcast, a vijest je podijelila prije tri dana na svojim društvenim mrežama.

– Nekom nova ‘era’ započne krajem godine al u svakom slučaju, bolje ikad nego nikad. Ja sam danas toliko sretna i toliko spremna za slavlje ovog novog početka. Toliko sretna što sam nakon toliko vremena sama sebi ostvarila želju, a to je da pokrenem svoj podcast. Samo moj diktafon, program za editanje i ja. Obožavam razgovarati s ljudima, najviše kući dok sjedimo na kauču ili na podu – poručila je Pleško pa dodala:

– Upravo takav feeling želim imati i s vama, zato sam se i odlučila za podcast u audio formatu. Tako da si napravite kavicu ili matchu, kliknite na link u opisu profila i uživajte. Volim vas i hvala što me svaki dan inspirirate da budem bolja i sebi i vama – napisala je uz hastag ‘#unfiltered’.

U prvoj epizodi govori na temu odrastanja, a u drugoj o napadima panike koje je sama doživjela te je objasnila kako se nosila s tim problemom. Njeni pratitelji već su joj pisali kako su oduševljeni idejom.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)