Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
11:47 pm

Stručnjaci tvrde: Ovo su najbolje godine za vjenčanje, tada najviše brakova uspije

Piše N.M.

Ljudi imaju različite planove i želje kad bi se htjeli vjenčati, no prema novom istraživanju postoji idealna dob za to. Prema stručnjacima Tomu Griffithsu i Brianu Christianu, brak je najbolje sklopiti s navršenih 26 godina.

Kako piše Mirror, njihovo tumačenje kaže da kada dosegnete 37 posto nekog cilja, dosegnuli ste savršenu točku za izvršenje svog plana; odnosno ako prosječna osoba svoju bolju polovicu traži u dobi između 18. i 40. godine, tada je idealna dob 26 godina jer je do tada prošlo 37 posto od ukupnog vremena traganja, prenosi Večernji list.

Vjenčanje je mnogima dan iz snova i za njega se pripremaju mjesecima, ako ne i  godinama. Upravo stoga mnogi će u današnje, moderno vrijeme društvenih mreža, objaviti s guštom i pohvaliti se za ama baš svaki detalj. A ne bi trebali… Ovo svakako izbjegavajte otkrivati na društvenim mrežama…

Prema ovoj teoriji, ako ste mlađi ili stariji od 26 godina, prečesto ćete se svađati sa svojim partnerom i veza jednostavno neće uspjeti. 

Naravno, pravilo od 37 posto nije savršeno i zapravo ne objašnjava činjenicu da se naši ukusi između 18. i 40. godine života mogu promijeniti i možda počinjemo tražiti nešto drukčije, no ovi stručnjaci tvrde da je veća vjerojatnost da će veza biti dugotrajna ako se ozakoni u 26. godini života.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)