Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
5:35 pm

Još jedan bivši igrač Hajduka potpisao za Zrinjski

Piše D. F.

Stipe Radić novi je igrač Zrinjskog. Nekadašnji igrač Hajduka s aktualnim prvakom Bosne i Hercegovine potpisao je ugovor do ljeta 2025. godine. 

Radić je s Poljuda otišao početkom 2021. godine u belgijski Beerschot, a u redove ‘plemića’ stiže iz nizozemske Fortune Sittard u kojem je proveo devet mjeseci. 

Dvadesetrogodišnji stoper tako je povećao koloniju hajdukovaca u Mostaru. U Zrinjskom već od ranije igraju Mario Tičinović i Tomislav Kiš, a ovog ljeta stigli su Zvonimir Kožulj, Ivica Batarelo i Filip Bradarić

Zrinjski je ovog ljeta nakon ispadanja u kvalifikacijama Lige prvaka od Slovana iz Bratislave nastavio svoj put u Europskoj ligi. Nakon što su bili bolji od islandskog Breidablika, za u playoffu za ulazak u Europsku ligu bolji je bio LASK te će momčad Krunoslava Rendulića igrati u Konferencijskoj ligi u grupi E zajedno s Aston Villom, AZ Alkmaarom i Legijom. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)