Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:36 am

Božo Vrećo nakon nastupa u Puli: Nestvaran koncert, srce sam ostavio na pozornici!

Piše P. I.

Pulski Kaštel sinoć je zračio posebnom energijom jer je Božo Vrećo održao koncert koji će se dugo pamtiti. Ni publika ni Vrećo nisu skrivali oduševljenje nakon njegovog nastupa, a nakon što je očarao Pulu svojom glazbenom magijom, najavio je spektakularan nastup sutra u Osijeku! 

‘Nestvaran koncert i toliko emocije, strasti, suza, radosti, glazbe koja dopire i izvire iz srca, toliko smo uživali! Hvala na beskrajnoj ljubavi… Duboki naklon Pula! Hvala što me toliko volite i čuvate u srcu, dječaci i ja smo vam srce ostavili na pozornici!’, napisao je Božo Vrećo na svom Instragam profilu nakon sinoćnjeg nastupa. 

Puno dvorište Kaštela svjedočilo je nevjerojatnom glazbenom putovanju kroz sevdah i emocije koje su se prenosile od izvođača do publike. Vrećo je započeo svoj nastup s elegancijom i karizmom koja je odmah zarobila pažnju prisutnih. Njegov anđeoski glas ispunio je zrak, stvarajući atmosferu dubokih emocija i introspekcije. Prvi taktovi poznatih sevdaha odveli su nas na putovanje kroz bosanske krajolike i dušu.

Energija u Kaštelu bila je nevjerojatna, a suze sreće i dubokih emocija bile su vidljive na mnogim licima. Vrećo je uspio spojiti publiku u zajedničkom emotivnom iskustvu, stvarajući trenutke koji će se dugo pamtiti.

Koncerti Bože Vreće nisu samo glazbeni događaj, to emocionalni vrtlog koji dodirne srca i duše svih prisutnih. Vrećo je još jednom  pokazao da njegova glazba nije samo zvuk, već duboko emotivan jezik koji spaja ljude. 

No njegov boravak u Lijepoj našoj ovdje ne završava. Već sutra, 5. rujna, nastupa u dvorištu Stare pekare u Osijeku. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)