Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:50 am

Zanimljiva poruka Ramona Miereza nakon poraza od Dinama

Piše N.M.

U posljednjem susretu sedmog kola HNL-a Osijek je pred 12.222 gledatelja na Opus areni poražen od Dinama (2:3). Najveća tema nakon utakmice su sudačke procjene i dva jedanaesterca koja je Mario Zebec dosudio za Dinamo nakon intervencije VAR sobe u kojoj je bio Ivan Bebek

Osječani nakon utakmicu nisu skrivali razočaranje i bijes, a na Instagramu se zanimljivom porukom oglasio i Ramon Mierez. Argentinski napadač koji se povezuje s mogućim odlaskom u Dinamo objavio je citat iz Biblije.

– Isus je dakle, otišao s njima. Nije bio daleko od kuće kad je satnik poslao prijatelje da mu kažu: ‘Gospodine, ne muči se jer ne zaslužujem da uđeš pod moj krov’. Zato se nisam ni smatrao dostojnim doći k tebi. Ali, reci riječ i moj sluga će ozdraviti. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)