Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:26 pm

SMATRA DA JE OŠTEĆENA ISTRA: Erceg kod gola nije bio u zaleđu, a Šarlija je za brutalan start trebao biti isključen!

Piše B. D.

Predsjednik Komisije sudaca HNS-a Bruno Marić je o dvije situacije utakmice Hajduka i Istre kazao:

– Te dvije situacije je Komisija isto analizirala i odluka je da se radi o ispravno postignutom pogotku Istre jer se Erceg nalazi na svojoj polovici. Pozicija pomoćnika koji je u liniji je isto bitna, treba mu dati kredibilitet.

No, smatra da je igrač Hajduka Šarlija trebao biti isključen nakon starta na Ercegu:

– Odluka je pogrešna, start je bio brutalan, a sudac je trebao donijeti odluku o isključenju. VAR soba se nije uključila, ispravna odluka je isključenje igrača Hajduka. Sudac u terenu se nalazio iza igrača, bio je u nezgodnom položaju, ali vidjelo se i očekuje se od sudaca da na ovakve startove reagiraju crvenim kartonom. Očekivali smo uključivanje VAR-a koji je ovdje grubo pogriješio.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)