Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
2:43 pm

Marić oštro odgovorio gradonačelniku Solina: On bi se trebao sramiti!

Piše B. D.

Bruno Marić je vrlo oštro reagirao na izjavu gradonačelnika Solina Dalibora Ninčevića:

– Svatko tko je čestit i iskren će reći da je istup dotičnog gospodina sramotan način prikupljanja političkih poena i to ide njemu na čast. To su populističke izjave koje nemaju temelja i on bi se trebao sramiti za izjavu koju je rekao.

Podsjetimo, gradonačelnik Ninčević je nakon sinoćnjeg derbija u kojem su za Dinamo suđena dva sporna kaznena udarca te su ‘modri’ tako pobijedili u Osijeku i približili se Hajduku na ljestvici, preko Facebooka poručio sljedeće:

– Kažu mi ‘dobronamjerni’ prijatelji, nemoj reagirati, ti si gradonačelnik, možda ti nije pametno… Baš oću, nikad nisam i neću trpit nepravdu. Sramota i neviđeni lopuvluk u režiji Marija Zebeca, VAR suca Bebeka i ‘kontrolora’ suđenja Bruna Marića. Hrvatski nogometni savez – sramite se! Najbolje da ukinete HNL i da odmah dodijelite titulu Dinamu, to vam je ionako cilj. Jel vas sram svih skupa koliko ste prozirni. Ali baš zbog svega toga: Kontra mraku, kontra sili – HŽV.

Ninčević je inače član HDZ-a.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)