Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:30 pm

VELIKA FEŠTA U SOLINU Tomislav Bralić i klapa Intrade za Dan grada i blagdan Male Gospe

Piše P. I.

Tomislav Bralić i klapa Intrade zadnjih dvadesetak godina jedna su od naših najpopularnijih klapa, a koncertni spektakli postali su njihov zaštitni znak. Želja im je, kažu, da publici uvijek poklone nešto novo i uzbudljivo. Teško je odoljeti atmosferi koja vlada na nastupima, jedinstven glas Tomislava Bralića u kombinaciji s glasovima klape dobitna su kombinacija i predivan način prenošenja dalmatinskog šušura.

U Solinu je klapa nastupala zadnji put 2021.godine na solinskoj Gradini, u predivnom koncertnom prostoru,  te se nadolazećem koncertu veoma raduju. U sklopu tog bogatog koncertnog niza nastupit će uskoro u četvrtak 7. rujna u Solinu. Publika će imati priliku i uživo čuti najnoviji hit ‘Našu pismu pivaju’ koja je predstavljena na ovogodišnjim Melodijama Jadrana  i trenutno se nalazi na HR Top 40 listi najemitiranijih pjesama. Apsolutni je hit kod publike i ostat će važna pjesma u njihovoj karijeri.

Ova godina ipak je nešto posebno za glazbeni rad Tomislava i klape Intrade. Oborili su svoje rekorde brojem koncerata na ljetnoj turneji koja je počela u lipnju i trajat će sve do kraja rujna. Pjevali su i nastavljaju pjevati od Zadra do Vinkovaca, od Čakovca do Dubrovnika. Osim s koncertima uspjeh su postigli i s najnovijim albumom ‘Još bi tija’ koji je osvojio srca publike i monografijom ‘Popili intrade i opet su žedni’ i nastavljaju istoimenim dokumentarnim filmom koji se uskoro izlazi.

Koncert na igralištu ispred osnovne škole na Arapovcu počinje u 21.30 sati.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)