Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Nekretnine
5:15 pm

SKRIVENA DALMACIJA Dugopolje dobiva vrlo poseban ugostiteljski objekt

Piše M.K.

J.U. More i krš oglasila je javni natječaj za zakup ugostiteljskog objekata smještenog na lokaciji Centra za posjetitelje Skrivena Dalmacija.

Ugostiteljski objekt biti će društveno koristan i imati će obvezu za organizacijom 12 društveno-kulturnih događanja od kojih se ističu izložbe, predstavljanje knjiga, kušanje vina, tematske večeri, glazbene večeri, manji koncerti te ostali kulturni sadržaji.

Ugostiteljski objekt je jedinstven zbog Food experiencea i jedini je takav u Hrvatskoj. Food experience je koncept koji spaja kulinarstvo sa iskustvenom multimedijom. Pa će tako posjetitelji imati mogućnost uživati u 3D video projekcijama na stolu sa pričom ‘od polja do stola’, a glavni domaćin je im je Mosorska vila. Nakon što vila pripremi jelo koje čekate, iz kuhinje stiže ono pravo.

Zakup za oba predmetna poslovna prostora ugovara se na rok od pet godina.

Za sve detalja i uvijete natječaja i prezentaciju objekta pogledajte link.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)