Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:47 pm

OKO SOKOLOVO: ‘To nije naša kamera, ova iskrivljuje sliku’

Piše N.M.

Oko sokolovo Mario Strahonja je u HRT-ovoj emisiji ‘Stadion’ analizirao utakmicu Hajduka i Istre. Najprije je pokazano igranje rukom u 11. minuti na koje sudac Pajač nije reagirao.

– Ispred suca se nalazi, gdje je ruka previše odvojena od tijela. Gledajući sjajne atmosfere u Splitu i Osijeku, kao da suci počnu razmišljati kako je dobro, ovo je isključivo plod dekoncentracije.

Za situaciju iz 31. minute je konstatirao kako nema kaznenog udarca na Melnjaku, a onda se okrenuo situaciji gdje je Šarlija udario Ercega kopačkom u glavu.

– Izgledalo je brutalno, opasnost za igrača je jedino po čemu je to opravdano za crveni karton. Iako je glava nisko, Erceg želi glavom gurnuti loptu u for.

Je li Erceg prethodno napravio prekršaj na Šarliji?

– Nije bilo intenziteta, smatram da je ispravno došao do pozicije.

Je li bio prekršaj u začetkiu akcije kod gola Istre?

– Tu prekršaja nije bilo, igrač je klasičnim klizećim startom uzeo loptu.

I na kraju – je li Erceg bio u zaleđu?

– Ovo nije naša kamera, ona je blago desno, ona iskrivljuje sliku. Ja bih dao podršku i kredibilitet pomoćnom sucu i za pravo jer on daje prednost napadaču. VAR suci imaju samo kamere koje mi vidimo u prijenosu. VAR sudac uopće ovo nije mogao analizirati. Ovdje je bilo povjerenje u pomoćnog suca koji je bio u dobroj poziciji. Znači, vrlo dobar pomoćni sudac. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)