Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
5:59 pm

VIDEO: VELIKI DAN ZA DVD GATA Dozapovjednik Mario Fistanić oženio svoju odabranicu Petru

Piše N.M.

Dozapovjednik DVD-a Gata Mario Fistanić danas je sa svojom odabranicom Petrom uplovio u bračnu luku. Čestitku su im uputile kolege vatrogasci, pozvavši svih na veliku feštu.

‘Kad netko od nas odluči uploviti u bračnu luku za nas je to poseban dan, pa ni ovaj današnji nije iznimka. Danas ženimo našeg prije svega dragog prijatelja, a zatim našeg dozapovjednika.

Kada bi išli pisati o njegovom dugogodišnjem radu u našem DVD-u, vjerujte nam ovaj post bi bio kao mala knjiga. Stoga ćemo piskaranje svesti na minimum i sve Vas skupa pozvati da čestitkom uljepšate dan našim mladencima.

Mario i Petra, želimo da vam budući život bude savršen kao današnji dan. Neka uspomene ostanu zauvijek, a snove dijelite cijelim vašim zajedničkim putem’, poručuju pripadnici DVD-a Gata. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)