Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:24 am

Portugal ima iznenađujućeg lidera, nije Porto, ni Benfica, ni Sporting…

Piše D. F.

Znate li koji je lider portugalske lige? Nakon četiri odigrana kola na vrhu ljestvice je Boavista. Momčad iz Porta lider je s deset bodova. 

Isti broj bodova imaju Porto i Sporting, ali Boavista je na čelu zbog bolje gol-razlike. Benfica je četvrta s devet bodova.

U redovima Boaviste igra i Chidozie Awaziem. Nigerijski stoper koji je prošlu sezonu proveo na posudbi u Hajduku vratio se u Portugal te na kraju ostao u Boavisti unatoč brojnim glasinama o mogućem odlasku.

Awaziem je odigrao sve četiri utakmice po 90 minuta, a za svoje izvedbe dobio je ocjene 6.8, 6.6, 7.2 i 7.8. 

Boavista je u prvom kolu s 3:2 kreirala senzaciju pobijedivši Benficu, a nakon toga su s 4:1 na gostovanju bili bolji od Portimonensea. U trećem kolu na domaćem terenu odigrali su 1:1 s Casa Piom, a proteklog vikenda slavili su na gostovanju u Estorilu 2:1. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)