Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
12:15 pm

Noć u muzeju prepuna romantike: domaćini festivala Sara & Jappa najavljuju nastup na Split at Night Jazz Festivalu

Piše P. R.

Točno četiri dana dijeli nas od 4. izdanja Split at Night Jazz Festivala, koje u razdoblju od 10. do 13. rujna u veliku dvoranu Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika na splitskim Mejama donosi četiri noći vrhunskog jazza, a to znači da je pred nama dugoočekivano druženje s domaćinima festivala, Sarom & Jappom, ovaj put u formi tria, kojima će u utorak, 12. rujna s početkom u 20:30 pridružiti izvanredni Piero Malkoč na kontrabasu, a ulaznice možete kupiti ovdje.

Ponovno u Splitu uz izvanrednog gosta iznenađenja

Nakon više od 10 rasprodanih koncerata u Splitu, miljenici domaće publike Sara & Jappa vraćaju se na pozornicu Muzeja hrvatskih arheoloških spomenika u formi tria s novim zvukom i specijalnim gostom, čiji će nas nastup ugodno iznenaditi, poručuju organizatori Sara Brodarić Šegvić i njezin otac Željko Brodarić Jappa

Čarobna noć u Muzeju uz melodije iz brodvejskih i holivudskih mjuzikla 

Ova noć je namijenjena romantičnim dušama i svim ljubiteljima vocal jazza i jazz klasika iz prve polovice 20. stoljeća, uz čije su interpretacije Sara & Jappa došli do srca svoje vjerne publike.

Foto: Zoran Alajbeg

Ovaj obiteljski jazz duo će tako svoje intimne akustične izvedbe evergreen melodija iz brodvejskih i holivudskih mjuzikla, proslavljenih od strane velikana kao što su Peggy Lee, Nat King Cole, Ella Fitzgerald, Etta James, Frank Sinatra i drugi, izvesti i na 4. izdanju Split at Night Jazz Festivala, koji se nakon Podruma Dioklecijanove palače i Hrvatskog doma Split sada smjestio u jednom od najljepših splitskih muzeja. 

Uz Saru & Jappu nastupaju Antonio Forcione, Filip Pavić Quartet i Black Coffee s gostima 

Na ovogodišnjem Split at Night Jazz Festivalu čekaju nas još nastup odličnog Filip Pavić Quarteta, rođendanski koncert grupe Black Coffee povodom 30 godina djelovanja uz goste TBF i Dražena Bogdanovića na saksofonu, a najviše pažnje svakako plijeni solistički koncert Antonija Forcionea, jednog od najvećih svjetskih jazz gitarista današnjice, kojeg prati unisono oduševljenje svjetske kritike, ali i titula ‘Jimija Hendrixa akustične gitare’.

Sve ulaznice

Svi koncerti počinju u 20:30, a ulaznice za pojedinačne večeri i četverodnevna festivalska ulaznica (43 eura) su u prodaji. Možete ih kupiti online na poveznici adriaticket.com ili u Dancing Bear Music Shopu u Dioklecijanovoj ulici, Tisak Morpurgo i Tisak Media City Center one.

Fotogalerija: Split at Night Jazz Festival

Facebook Split at Night Jazz Festival  

Instagram Split at Night Jazz Festival 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)