Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
2:02 pm

VIDEO Lozz predstavlja soundtrack za kraj ljeta ‘Kao lutka’

Piše N.M.

‘Kao lutka’ novi je pop funk singl splitskog kantautora Lozza koji će vas već pri prvim taktovima natjerati na ples. Ovo je već peti objavljeni singl ovog svestranog glazbenika, a Lozza smo dosad imali prilike čuti u pjesmama ‘Oprosti što sam čovjek’, ‘Pjesma’, ‘Brže’ i ‘Lica dva’ u kojima je pokazao sklonost ka eksperimentiranju s raznim žanrovima.

Iako se sve pjesme razlikuju žanrovski, svejedno se u svakoj pjesmi da primijeti prepoznatljivi Lozzov autorski pečat pa tako i u novoj pjesmi ‘Kao lutka’.

‘Pjesmu sam pisao u dva navrata, oba puta nakon neuspjelog romantičnog odnosa. Dao sam se oba puta više nego što sam trebao, a nisam dobio zauzvrat niti približno. Stoga, nakon početnog razdoblja loše volje i jadikovanja, predlažem ovu pjesmu kao savršen alat za borbu za svoje dostojanstvo u nekom odnosu u kojem ste izgubili sebe’, rekao je Lozz.

Lozz je napisao tekst pjesme, a glazbu zajedno s njim potpisuje Branimir Šilović. Na aranžmanu im se pridružuje Roko Čekalović koji je ujedno i producent pjesme. 

Osim što je Lozz kantautor i gradi svoju glazbenu karijeru također je i redatelj mnogobrojnih spotova, kako svojih, tako i brojnih drugih poznatih izvođača. Tako je Lozz u spotu za pjesmu ‘Kao lutka’ scenarist, redatelj, montažer te je radio obradu boje i animacije, dok je za kamerom bio Toni Andabak.

‘Spot jednostavno sarkastično prati smisao teksta ove pjesme i bez puno filozofije, to je to. Kao i uvijek dosad, opet sam kombinirao suradnju s nekim novim ljudima i ponosan sam na ono što smo dobili i jedino što se bojim je da u budućnosti neću moći izabrati s kime raditi, jer bih najrađe svaku pjesmu radio sa svima s kojima sam radio dosad’, rekao je Lozz.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)