Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vjenčanje
10:15 pm

IZBOR PJESAMA NA VJENČANJU Cesarica, Lipa moja, Povedi me…

Piše Ž.Š.Ž.

Marko Livaja, velika Hajdukova ‘desetka’, nogometni čarobnjak, jedan od onih zbog kojih se odlazi na tribine, pokazao je i da je romantik. Barem ako je suditi po izboru ‘najvažnijih pjesama’ pjesama na vjenčanju s Iris Rajčić, onih uoči i nakon izmjene zavjeta na Sustipanu te za prvi ples prilikom proslave u restoranu Adriatic. U crkvu su kročili uz taktove ‘Cesarice’, a po izlasku im je za izbor bio ‘Lipa moja’ u izvedbi klape Cambi iz Kaštela.

Za prvi ples u restoranu do kojega su se spustili skriveni od znatiželjnih pogleda, izabrali su ‘Povedi me’. Pjesmu koja im toliko znači i vezuju je uz svoju ljubav je otpjevala Jasna Zlokić.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)