Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
8:40 pm

TEATAR UZ MORE Visoke temperature i dobro društvo odlično idu uz komediju ‘Pračovjek’

Piše M.K.

Povratku toplih ljetnih večeri itekako se raduju posjetitelji najpoznatijeg splitskog kazališnog festivala – Teatra uz more.

Već sutra (7. rujna) svi željni smijeha i opuštenog druženja na najljepšoj ljetnoj sceni u Lori mogu uživati u jednoj od najpoznatijih kazališnih komedija na svijetu.

‘Defending the Caveman’ najdugovječniji je one man show u povijesti Broadwaya i Las Vegas, i iako se izvodi po čitavom svijetu dobiti licencu za izvođenje ovog svjetski poznatog djela nije lak zadatak. Na sreću uspješno ga je savladao hrvatski glumac i redatelj Peđa Gvozdić te uz sve pohvale stranih producenata postao ‘Pračovjek’.

‘Drage moje Splićanke i Splićani, Pračovjek prvi put dolazi u Split! Dođite na komediju bez filtera. Sve ono što ste htjeli znati o suprotnom spolu a bojali ste se pitati saznajte u ovoj predstavi. Ova komedija dođe k’o neka vrsta bračnog savjetovanja, ili predbračnog savjetovanja ili post bračnog savjetovanja ili vanbračnog savjetovanja, ma svakako dođite na smijanje. U četvrtak 7. rujna u 20 sati Pračovjek je na Teatru uz more u Lori!’, rekao je Peđa Gvozdić, gluma.

‘Pračovjek’ je komedija koja se bavi vječnom temom – ratom spolova! ‘Pračovjek’ briše granice uobičajenog partnerskog života i progovara o tematici o kojoj svatko ima mišljenje, ali ga ne izgovara. Dinamična predstava, bezbroj duhovitih situacija i mnoštvo glumačkih transformacija potvrdile su Peđu Gvozdića kao izvrsnog glumca. Svojom furioznom izvedbom prolazi kroz stereotipne, ali opet istinske i stvarne razlike između spolova od prapovijesti do danas u komediji koja će vas prvenstveno nasmijati do suza, ali i podučiti i pomiriti nepomirljivo.

Ulaznice potražite online na www.teataruzmore.com ili u Splitu (blagajna u Lori (pon-pet 17 – 20h) i knjižara-papirnica Papirko, Put Brodarice 4).

Studenti i umirovljenici popust ostvaruju na blagajni dvorane Lora

Za informacije i rezervacije nazovite 091 795 7260.

U slučaju loših vremenskih uvjeta predstava će se održati u dvorani Lora.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)