Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
9:21 pm

Splitski klubovi pisali Puljku, ali među njima nisu Hajduk i KK Split

Piše D. F.

Zajednica splitskih ekipnih športova uputila je oštar dopis Banovini navodeći da više neće tolerirati ovakav neprofesionalan odnos prema klubovima. 

– Čaša bijesa je odavno puna, a ova tragikomedija s organiziranjem Davis cup susreta u Splitu je prelila. Izgubljenih tri tjedna dvorana u najbitnijem razdoblju priprema za prvenstvo, uz sva mjeseca nemogućnosti treniranja ljeti, dovoljno govori o odnosu birokracije prema klubovima – ističu.

Nakon ovog teksta kontaktirali smo Hajduk, a s Poljuda su nam poručili kako oni nisu potpisali spomenuti dopis. Među klubovima koji također nisu potpisnici zahtjeva je i KK Split. 

O zahtjevima Zajednice splitskih ekipnih športova možete pročitati ovdje

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)