Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
8:01 am

UŽIVO (14.00) Hajduk gostuje u Pločama, Karoglan ima nekoliko upitnika

Piše D. F.

Pred Hajdukom je danas novi ispit. U osmini finala Hrvatskog kupa ‘bijeli’ u 14 sati gostuju u Pločama. Protivnik je Jadran, trenutno trećeplasirana momčad Druge NL (treći rang natjecanja) koju vodi bivši igrač i trener Hajduka Mišo Krstičević. Jadran je na putu do 16 najboljih izbacio NK Tomislav iz Drnje s 4:1, a potom je u šesnaestini finala u Pločama s 2:1 svladao Belišće. 

Hajduk je svoj put prema obrani trofeja ‘Rabuzinovog sunca’ otvorio pobjedom protiv Omladinca iz Gornje Vrbe (6:0). Mislav Karoglan za današnji susret ima nekoliko upitnika, za očekivati je da će rotirati momčad i da bi moglo zaigrati nekoliko novih lica u odnosu na susret sa Slaven Belupom. Vjerojatna je i promjena na vratima. Lovre Kalinić mogao bi se vratiti među vratnice nakon točno godinu dana i nesretne ozljede koju je zaradio na susretu protiv Lokomotive.

Mogući sastav Hajduka: Kalinić, Mikanović, Šarlija, Elez, Diallo, Krovinović, Kalik, Benrahou, Dolček, Dajaku, Livaja.  

Ukoliko nakon 90 minuta rezultat bude neriješen igrat će se produžeci, a ako i tada ne bude odlučen pobjednik putnika u četvrtfinale odredit će jedanaesterci.  

Glavni sudac utakmice je Dario Kulušić iz Šibenika. Pomagat će mu Goran Perica i Stipe Brajković, obojica iz Šibenika. Četvrti sudac je Mateo Erceg iz Pristega. 

Tekstualni prijenos možete pratiti na Dalmatinskom portalu. Sponzor prijenosa je tvrtka Tommy. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)