Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
2:34 pm

Vozio auto s nepripadajućim registarskim oznakama, odbio test na droge

Piše A. A.

Policijski službenici Policijske postaje Zadar jučer, 29. listopada, u 19 sati u mjestu Crno u kontroli prometa zaustavili su automobili na kojem su se nalazile nepripadajuće registarske oznake. Njime je upravljao 41-godišnji hrvatski državljanin.

Utvrđeno je, također, kako je vozilu isteklo važenje prometne dozvole, tj. tehničkog pregleda te police obveznog osiguranja. Vozač je ujedno odbio ponuđen test na droge.

Uhićen je te doveden u službene prostorije policije.

Protiv 41-godišnjaka policija će državnom odvjetništvu u Zadru u redovnom postupku podnijeti kaznenu prijavu zbog kaznenog djela krivotvorenja isprava. Zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu, danas će uz optužni prijedlog biti prepraćen na Kazneno-prekršajni odjel Općinskog suda u Zadru.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)