Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
3:50 pm

VIDEO Splićani na koncertu Aleksandre Prijović: Išli smo u Sarajevo jer kod nas nema ništa, a moramo se negdi iživit

Piše B. D.

Pjevačica Aleksandra Prijović ovih dana održava tri koncerta zaredom u Sarajevu, a na sinoćnjem je bila i grupa Splićana, njih osam u dobi od 24 do 27 godina.

Poslali su nam par fotografija i videa, a na upit zašto su uopće išli su nam odgovorili:

– Potegli smo sve do Sarajeva jer kod nas u Splitu nema velikih koncerata, a moramo se i mi negdi iživit.

Zanimalo nas je i znaju li od ranije pjesme od Prijovićke.

– Ja nisam znao niti jednu, ali sam prije koncerta poslušao neke na YouTubeu. Inače uglavnom slušam glazbu iz osamdesetih, a otišao sam na ovaj koncert radi ekipe, među nama ih je petero koji tu vrstu glazbe slušaju.

Nakon svega smo upitali našeg sugovornika, koji je htio ostati anoniman, kako je bilo:

– Dvorana puna, koncert je trajao tri sata, a treći dio koncerta je bio najbolji. Pivala je dosta pisama koje nisu bile planirane, tako da je bilo opušteno i veselo – odgovorio nam je.

Podsjetimo, Prijovićka je u prvi plan dospjela nakon što je rasporodala četiri Arene Zagreb, pa i petu pustila u prodaju, a kako je bilo u Sarajevu, provjerite u videima…

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)