Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Hrvatska
7:45 pm

STRAŠNA NESREĆA KOD GAREŠNICE Mladi vatrogasac poginuo čisteći sušaru, tijelo još uvijek u stroju

Piše M.K.

U mjestu Kaniška Iva kod Garešnice u ponedjeljak poslijepodne u teškoj nesreći poginuo je mladi vatrogasac Zvonimir B. (25). Kako neslužbeno saznaje Danica.hr, muškarac je spletom nesretnih okolnosti završio je u stroju sušare koja ga je povukla u unutrašnjost te je na mjestu preminuo.

Vatrogasci koji su na terenu rekli su da je mladu osobu puž od sušare uvukao u samu sušaru te je proglašena trenutna smrt. Policija i državno odvjetništvo provode očevid, nakon kojeg će se tijelo nesretnog mladića izvući iz stroja.

– Pregledom same lokacije shvaćamo da je riječ o našem prijatelju i vatrogascu DVD-a Kajgana. Ni jedna intervencija nije laka, ali kad je riječ o prijateljima te su najteže. Prijatelju, počivaj u miru. Svoj obitelji i prijateljima izražavamo najdublje saučešće – napisali su potreseni vatrogasci JVP-a Garešnica.

Zapovjednik JVP-a Garešnica rekao je za 24sata kako je mladić, inače dobrovoljac u DVD-u Kajgana, poginuo na svom OPG-u dok je prao sušaru te u tom trenutku nije bio na intervenciji nego je radio na svom gospodarstvu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)