Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Sport
10:28 am

RARITETI: Sudac ogleda u Pločama ‘bijelima’ je do sada dijelio pravdu samo jednom

Piše D. F.

Dario Kulušić iz Šibenika delegiran je za glavnog suca utakmice osmine finala Hrvatskog kupa između Jadrana iz Ploča i Hajduka. 

Kulušić će 10. studenog proslaviti 37. rođendan, a zanimljivo je kako je Hajduku do sada sudio samo jednom. Bilo je to prije sedam godina, 26. listopada 2016. godine, i to također u kup ogledu.

U osmini finala Hajduk je s 2:1 slavio u Solinu. Solin je vodio golom Marija Jelavića, a ‘bijeli’ su stigli do preokreta u drugom dijelu preko Ante Ercega i Marka Futacsa

Kulušiću će u Pločama pomagati Šibenčani Goran Perica i Stipe Brajković, a četvrti sudac je Mateo Erceg iz Pristega koji je Hajduku sudio u Koprivnici prije nekoliko dana. 

Utakmica Jadrana i Hajduka igra se u Pločama u utorak 31. listopada u 14 sati. 

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)