Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Gastro
7:35 pm

Radijska voditeljica i humanitarka iz Kaštela kuhala u ‘Večeri za 5’

Radijska voditeljica Mladena Nikolić, o kojoj smo pisali kada je pokrenula hvalevrijedan projekt ‘Dodir dobrote’, otvorila je prvu ovotjednu ‘Večeru za 5’. Za svoju večeru Mladena je dobila 40 bodova, oduševila je potpuno svoje goste – umirovljenicu Anku, humanitarca Nikšu, obućarku Blaženku i ugostiteljicu Jelenu.

Pripravu svoje večere Mladena je započela glavnim jelom. ‘Za prste polizati’ naziv je koji je sakrio ukusnu pašticadu. Juneći but glavna je namirnica koju je domaćica obrađivala, i to nakon što ju je tijekom noći marinirala. Junetinu je kuhala s povrćem, a za prilog je posluženi i domaći njoki. Iduće čega se Mladena prihvatila deserta – ‘Šarenih košarica’. Unutar tijesta je Mladena ubacila kremu od vanilije, šlaga i voća – jagoda i kupina. Predjelo je domaćica ostavila za kraj – dalmatinska plata te paštete od tune, kozica i svježeg sira Mladena je spravila prije negoli je dočekala goste ‘Okusima Dalmacije. 

Mladena je protukandidate dočekala aperitivima – orahovicom, žižulom, rogačom i višnjom. Pripremila je ekipi i kroštulice, a potom su podijelili i prve dojmove. Uručila je Mladena ekipi i prigodne poklone s OPG-a. 

– Nadam se da će vam večer ostati svima u lijepom sjećanju – poručila je ekipi Mladena. 

Zabavna igra zaključila je večeru mlade domaćice – pitanjima iznenađenja pokušala je animirati, ali i bolje upoznati ekipu koja joj je stigla u goste. U pozitivnoj i veseloj atmosferi, Mladena je svoju večeru privela kraju, a ekipa je to pokazala i ocjenama.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)