Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Vijesti
11:37 am

Ovog vikenda 25 prometnih nesreća u Splitsko-dalmatinskoj županiji, osmero ozlijeđenih

Piše A. A.

Na prometnicama Policijske uprave splitsko-dalmatinske tijekom vikenda provedene su pojačane aktivnosti u prometu. Pritom je evidentirano 518 prekršaja.

Iz policije među prekršajima izdvajaju 154 za prekoračenje brzine, 59 za alkohol, 53 za nekorištenje sigurnosnih pojaseva, 31 za korištenje mobitela tijekom upravljanja vozilom, pet za upravljanje vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, 17 za neregistrirano i tehnički neispravno vozilo te pet za zabranu upravljanja. Također su utvrđena tri prekršaja recidivista.

Zabilježeno je 25 prometnih nesreća od kojih je sedam s ozlijeđenim osobama. Tri su osobe teže dok ih je pet lakše ozlijeđeno.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)