Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:10 pm

KINO KLUB SPLIT Otvorene su prijave na cjelogodišnji seminar Alternacije

Piše M.K.

Otvorene su prijave na cjelogodišnji seminar Alternacije pod mentorstvom Rina Efendića. Seminar će se održavati svakog petka od 24. studenog u popodnevnim satima, a organiziran je za sve koji žele u neformalnom okruženju diskutirati o razvoju filmske umjetnosti, učiti o analognoj fotografiji, video umjetnosti i alternativnim formama vizualnog pripovijedanja. Seminar se sastoji od predavanja i praktičnog rada u laboratoriju kluba. 

Prijave se primaju putem obrasca i otvorene su do 23. studenog 2023. 

Prvo uvodno predavanje održat će se u petak 24. studenog 2023. u 16h u Kino klubu Split, Ulica slobode 28 (Dom mladih).

Program je besplatan i svi su dobrodošli.

O predavaču

Rino Efendić autor je brojnih izložbi fotografija, uličnih akcija, zvučnih instalacija… Izlagao na preko deset samostalnih te na nizu skupnih izložbi. Uz to je i organizator i predavač na više javnih filmskih i obrazovnih programa (Likovna kultura za građane prema predavanjima Radovana Ivančevića, Mala škola fotografije, Godina dana filma – Biblioteka Šižgorić Šibenik). Bio je dugogodišnji profesor fotografije u Školi likovnih umjetnosti, i suosnivač je udruge KVART, organizacije koja se bavi promicanjem suvremene umjetnosti i kulture.

Više informacija dostupno je slanjem upita na press@kinoklubsplit.hr

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)