Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal

FOTO UBOD ‘Očito je korištenje spremnika za neke građane ipak prekomplicirano’

Piše M.K.

Iz ‘GI Naprid Plokite naprid Siromašna’ upozorili su na nove probleme s kojima se susreću, a vezani su za smeće na ulicama. 

‘Kad pomislimo da stvari, barem po pitanju odvoza otpada idu puno bolje (manji je smrad iz spremnika), zaštopa se spremnik i odmah cijela lokacija poplavili vrećama smeća. Očito je da je korištenje ovih spremnika za neke građane ipak prekomplicirano. Kolika mora biti zapremnina spremnika, ako je 5 m3 (za biootpad je 3 m3)? 

Najtragičnije je to što ovaj spremnika nije pun, nego je zaštopan. Ne mogu se samo slagati vreće jedna na drugu ispod otvora. Dajte ljudi gurnite ruku malo unutar spremnika, a ne samo ispuštajte vreću na početku spremnika. Možda ne bi bilo loše dodati i još jedan spremnik za miješati otpad? Na ovoj lokaciji, kao i na još nekima, znaju biti hrpe kartona, koje ne dozvoljavaju pristup spremnicima, ali ovakvi prizori su jednostavno nedopustivi’, poručuju.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)