Dalmatinski portal
Dalmatinski portal Test ad banner
Dalmatinski portal Dalmatinski portal
Život
5:55 pm

Bubnjar Pravila igre i suprug Ecije Ivušić doktorirao na zanimljivoj temi

Bubnjar benda Pravila igre, Goran Belošević, suprug bivše voditeljice Ecije Ivušić, danas je na svojim društvenim mrežama podijelio sjajne vijesti. Naime, na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu obranio je doktorski rad. Doktorirao je na temu ‘Utjecaj potražnje za glazbenim festivalima na ekonomske učinke turističke destinacije u Republici Hrvatskoj’. Podršku mu je dala i supruga s kojom uskoro očekuju prinovu. Put do roditeljstva nije bio nimalo lagan, a ostvarili su ga zahvaljujući umjetnoj oplodnji. Svakako, osim diplome, sretni Belošević u rukama će držati i sina.

Tema njegovog znanstvenog rada ne čudi jer je odmalena iskazivao veliki interes i ljubav prema bubnjevima, a vezan je za glazbu jer dolazi iz glazbene obitelji. Naime, otac i stričevi djelovali su u grupi Bell.

Paralelno upisuje osnovnu školu i osnovnu glazbenu školu za klavir te se poslije počinje baviti tenisom. Na iznenađenje roditelja i obitelji, Goran je odabrao tenis kao primarnu stvar te se nastavio njime profesionalno baviti do 21 godine. Nastupio je Goran po turnirima diljem cijelog svijeta, a postao je seniorski i juniorski prvak Hrvatske te član hrvatske reprezentacije u svim juniorskim dobnim skupinama.

Igrao je pritom s velikim imenima kao što su Novak Đoković, Marin Čilić, Rafael Nadal, Thomas Berdych i drugi. Međutim, teška ozljeda ruke natjerala ga je da 2006. godine prisilno završi karijeru, zbog čega se ponovno vraća bubnjevima. No, ostao je i u tenisu te je danas direktor muškog teniskog ATP Challenger turnira Zagreb Open, gdje je i upoznao Eciju, koja je bila glasnogovornica turnira. 

Završio je Ekonomski fakultet Sveučilišta u Zagrebu 2014. godine i postao magistar ekonomije, a po završetku fakulteta s ostatkom članova osnovao je grupu Pravila Igre.

‘Čestitam mužu, doktore, kralju.

Ne mogu biti ponosnija, a sigurna sam da će i naš mali jednom biti ponosan što je makar u bušici bio prisutan ovom velikom događaju za našu malu obitelj.

Od danas si dr. sc. s prosjekom ocjena studija 5.0 i magna cum laude disertacijom, a oduvijek si najbolji muž i uskoro najdivniji tatica. Sve zahtjevne, ali lijepe životne uloge, šta da ti kažem osim još jednom čestitam. V.t. Bravo!’, napisala je ponosna Ecija na Instagramu.

Vaša reakcija na temu

Komentiranje na Indexu dozvoljeno je samo registriranim korisnicima. U redu je ne slagati se s drugim komentatorima ili autorom teksta, ali nije u redu vrijeđati, diskriminirati, trolati, kršiti Pravila komentiranja i odredbe stavka 2. članka 94. Zakona o elektroničkim medijima. Korisnik je odgovoran za sve napisano u komentaru. Budite normalni, nemojte se bezveze dovoditi u probleme.

Komentari (2)